Magazinul meu
LOADER

Bogăție florală

Visezi să călătorești în timp până la începuturile secolului 20 pentru a experimenta eleganța acelor ani? Acum o poți recrea chiar la tine acasă, cu ajutorul produselor din colecția de decorațiuni interioare ‘Bogăție Florală’.

Laitmotivul colecției este floarea de bujor, acompaniată de nuanțe de roz pastelat și detalii aurii. Combinate cu stil, aceste accesorii vor aduce un plus de culoare și o atmosferă retro în casa ta!

În această colecție, te vei putea bucura de accesorii pentru casă, precum tacâmuri elegante, decorațiuni pentru masă sau pereți, lumânări parfumate și o selecție amplă de textile.

Descoperă o varietate largă de accesorii cu motive florale, pe care le poți combina cu ușurință pentru a crea stilul care se potrivește casei tale!

Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor fi disponibile în magazine începând cu 26 August 2021. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse pot fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor

Produse similare