Magazinul meu
LOADER
10
lei
Salopetă 100% bumbac organic
bebelus, fetiță,
62-80 cm

​Noua calitate a materialelor

Alege pentru tine și familia ta confortul și calitatea confirmate de certificate internaționale! Colecția din bumbac organic este un prieten de nădejde pentru pielea delicată, predispusă la alergii și iritații! Vei adora finețea și moliciunea materialelor, dar și rezistența lor în timp. Te așteptăm cu modele noi și moderne alături de personajele de poveste, atât de îndrăgite de cei mici.

Descoperă calitatea, bucură-te de preț!

Certificarea GOTS înseamnă că fiecare stadiu al producției produselor de îmbrăcăminte – de la materialul brut și până la produsul final – respectă măsuri și criterii stricte de protecție a mediului înconjurător.
Bumbacul organic este cules manual, cu atenție față de plante, mediu și condițiile de muncă ale lucrătorilor. Plantațiile sunt protejate cu produse naturale. Aceste lucruri fac ca materialul să fie unul cu adevărat sigur pentru pielea ta și a celor dragi.

Oferta curentă va fi disponibilă în magazinele PEPCO începând cu 2 Iunie 2021, în limita stocurilor. Disponibilitatea mărimilor și a ofertei poate varia în funcție de magazin. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor.

Produse similare