Magazinul meu
LOADER

Ești în căutarea unor blugi unici, potriviți pentru ținutele de zi cu zi? Denimul nu se demodează niciodată, motiv pentru care, la Pepco, îl vei găsi la un preț atractiv.

Descoperă colecția pentru întreaga familie și creează-ți ținuta care ți se potrivește, combinând articole pentru diferite ocazii, așa cum îți place!

Ești în căutarea unor blugi unici, potriviți pentru ținutele de zi cu zi? Denimul nu se demodează niciodată, motiv pentru care, la Pepco, îl vei găsi la un preț atractiv. Descoperă colecția pentru întreaga familie și creează-ți ținuta care ți se potrivește, combinând articole pentru diferite ocazii, așa cum îți place!

Blugi skinny, care accentuează șoldurile și talia, în stil clasic, drept, cu abraziuni, sau poate o pereche în stilul mom fit, cu talie înaltă? Tu decizi. Colecția Pepco te așteaptă cu multe modele pentru damă, bărbați și copii. Descoperă o gamă variată, potrivită pentru diferite ocazii și alege un model în care să arăți și să te simți minunat!


Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor fi disponibile în magazinele Pepco începând cu 23 februarie 2023. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului. Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate. Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor.

Produse similare