Magazinul meu
LOADER

 Eleganță și strălucire

Accesoriile deosebite, detaliile strălucitoare și culorile vii se potrivesc stilului tău? Perfect, fiindcă am pregătit pentru tine noi propuneri, care te vor ajuta să adaugi un plus de eleganță casei tale și să te bucuri de o atmosferă unică și relaxantă.

În noua noastră colecție Glamour, vei descoperi accesoriile perfecte pentru a-ți decora casa exact așa cum îți dorești. Acestea vor completa perfect orice interior, astfel încât va fi o adevărată plăcere să-ți petreci timpul în confortul propriei locuințe.

32
lei
Vază
ceramic,
25 x 23,5 cm
32
lei
Pernă decorativă
cu imprimeu embosat,
35 x 50 cm
32
lei
Pătură
cu imprimeu,
150 x 200 cm
Alege să-ți decorezi întotdeauna camera cu florile preferate! Adaugă, pe lângă acestea, și accesoriile potrivite, astfel încât să oferi casei tale un plus de rafinament și eleganță!
32
lei
Decorațiune
ceramic,
12,5 x 30,5 cm
27
lei
Vază
ceramic,
ø 12 cm, înălțime 23 cm
16
lei
Vază
ceramic,
ø 11,2 cm, înălțime 19,7 cm
38
lei
Organizator
sticlă,
21,5 x 14 x 6 cm
21de la
leide la
Lumânare parfumată
cu capac,
13.5 x 13.5 x 8 cm
Poziționează accesoriile elegante în fața oglinzii și vei observa imediat cum încăperea devine mai mare și mai strălucitoare!

Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor fi disponibile în magazine începând cu 21 Octombrie 2021. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse pot fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor

Produse similare