Magazinul meu
LOADER
32
lei
Ramă 4 poze
în stil loft, cu grafică modernă
10de la
leide la
Coș
din metal, oval, cu mânere

ETERNUL NATURAL

Dacă iubești natura, te vei îndrăgosti de noua colecție de decorațiuni, perfecte pentru casa ta: abundență de motive florale, rafturi elegante și accesorii din metal negru sau coșuri de culoarea lemnului. Cu ajutorul lor, poți crea un decor practic, care va încânta totodată prin frumusețea sa naturală. Nu uita să adaugi niște covorașe moi pentru casă și vei avea o adevărată oază de liniște și relaxare.

30
lei
Ramă 5 poze
din lemn, cu grafică modernă
15
lei
Plantă artificială
în suport ceramic,
13.5 x 13.5 x 16 cm
60
lei
Puf
elegant, cu tapițerie din velur și pliuri decorative,
31 x 31 x 38 cm
21de la
leide la
Coș
din răchită, cu mânere și inserții de țesătură
32
lei
Pernă
din bumbac, cu aplicații decorative și franjuri,
35 x 50 cm
Vrei să te bucuri de un design inspirat din natură? Sezonul acesta folosim materiale naturale, plăcute la atingere. Bucură-te de noua colecție de accesorii pentru casă și adaugă o notă de minimalism decorului. Casa ta va fi exact așa cum ai visat!

Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor apărea succesiv în magazine începând din luna ianuarie 2021. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse pot fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor.

 

Produse similare