Magazinul meu
LOADER

​Materiale moi, plăcute la atingere

Alege pentru tine și familia ta cele mai confortabile haine din materiale certificate! Colecția din bumbac organic are grija de pielea ta, fiind potrivită și pentru cei care sunt predispuși la alergii! Te vei putea bucura de finețea, delicatețea și durabililtatea articolelor din această nouă colecție PEPCO. Mai mult, le vei găsi cu diverse imprimeuri simpatice. Descoperă calitatea, bucură-te de preț!
Certificarea GOTS înseamnă că fiecare stadiu al producției produselor de îmbrăcăminte – de la materialul brut și până la produsul final – respectă măsuri și criterii stricte de protecție a mediului înconjurător.

Bumbacul organic este cules manual, cu atenție față de plante, mediu și condiițile de muncă ale lucrătorilor. Plantațiile sunt protejate cu produse naturale. Aceste lucruri fac ca materialul să fie unul cu adevărat sigur pentru pielea ta și a celor dragi.

Hainele din bumbac 100% sunt incredibil de moi, delicate și confortabile.

Hainele din bumbac organic sunt ușoare și aerisite – permit pielii să respire și astfel o protejează de iritații. În plus, calitatea lor rămâne neschimbată pentru o lungă perioadă de timp.

30
lei
Hanorac 100% bumbac organic
pentru fetițe, cu urechi, fermoar și imprimeu Minnie Mouse, în mărimile: 74-98 cm
15
lei
Colanți 100% bumbac organic
pentru fetițe, cu imprimeu Minnie Mouse, în mărimile: 74-98 cm
Micii exploratori iubesc eroii din poveștile lor preferate! Tocmai de aceea, noua colecție pentru bebeluși conține hăinuțe trendy, din materiale atente cu pielea lor și imprimeuri cu personajele îndrăgite.
30
lei
Hanorac 100% bumbac organic
pentru fetițe, cu urechi, buzunare și imprimeu Lion King, în mărimile: 74-98 cm
15
lei
Colanți pentru fetițe
95% bumbac organic și 5% elastan, cu imprimeu Lion King, în mărimile: 74-98 cm
15
lei
Colanți
95% bumbac organic și 5% elastan, cu imprimeu Minnie Mouse, în mărimile: 104-134 cm
10
lei
Tricou 100% bumbac organic
băieți, cu imprimeu
Pentru băieții mai mari am pregătit haine din materiale de calitate, în diverse culori și imprimeuri trendy. Oferta noastră include articole ce pot fi combinate cu ușurință la orice ținută, în fiecare zi.

Produsele vor fi disponibile în magazinele PEPCO începând cu 25 Februarie 2021 până la epuizarea stocurilor. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse vor fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

copyright ©Disney

Produse similare