Favorite

Magazinul meu

0

Organic cotton

​Materiale moi, plăcute la atingere

Alege pentru tine și familia ta cele mai confortabile haine din materiale certificate! Colecția din bumbac organic are grija de pielea ta, fiind potrivită și pentru cei care sunt predispuși la alergii! Te vei putea bucura de finețea, delicatețea și durabililtatea articolelor din această nouă colecție PEPCO. Mai mult, le vei găsi cu diverse imprimeuri simpatice. Descoperă calitatea, bucură-te de preț!
Certificarea GOTS înseamnă că fiecare stadiu al producției produselor de îmbrăcăminte – de la materialul brut și până la produsul final – respectă măsuri și criterii stricte de protecție a mediului înconjurător.

Bumbacul organic este cules manual, cu atenție față de plante, mediu și condiițile de muncă ale lucrătorilor. Plantațiile sunt protejate cu produse naturale. Aceste lucruri fac ca materialul să fie unul cu adevărat sigur pentru pielea ta și a celor dragi.

Hainele din bumbac 100% sunt incredibil de moi, delicate și confortabile.

Hainele din bumbac organic sunt ușoare și aerisite – permit pielii să respire și astfel o protejează de iritații. În plus, calitatea lor rămâne neschimbată pentru o lungă perioadă de timp.

Micii exploratori iubesc eroii din poveștile lor preferate! Tocmai de aceea, noua colecție pentru bebeluși conține hăinuțe trendy, din materiale atente cu pielea lor și imprimeuri cu personajele îndrăgite.

De ce merită să cumperi de la Pepco?

Suntem aproape de tine

Peste 400 de magazine pe teritoriul întregii țări. Suntem întotdeauna aproape de tine.

Avem întotdeauna prețuri mici

La Pepco vei găsi tot ce ai nevoie, la prețuri mici.

Gamă largă de produse

La Pepco vei găsi o mare varietate de produse pentru tine, pentru familia și pentru casa ta.

Cumperi fără probleme

Ai 30 de zile la dispoziție pentru returnarea produselor în orice magazin de pe teritoriul țării.