Magazinul meu
LOADER
15
lei
Jeggings
bumbac și elastan pentru un plus de confort,
S-XXL

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU FEMEI

E bine să ai în garderoba ta câteva piese care nu se demodează niciodată. Și ar trebui să fie universale, ca să se potrivească ușor cu alte piese. Despre asta este colecția noastră de bază: vei găsi bluze simple din bumbac, blugi sau jeggings, precum și colanți confortabili. Toate în diverse variante de culori. Singurul lucru pe care mai trebuie să-l faci este să alegi și câteva accesorii deosebite, pentru a crea un stil care te reprezintă.

Îți aduci aminte cu nostalgie de eroii copilăriei tale? În colecțiile noastre vei găsi haine cu cele mai îndrăgite personaje Disney. Datorită lor îți vei putea crea ținuta care ți se potrivește!
32
lei
Jeggings
bumbac și elastan pentru un plus de confort,
36-44
12
lei
Tricou
cu decolteu în formă de V, conține elastan pentru un plus de confort,
S-XXXL

Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor apărea succesiv în magazine începând din luna ianuarie 2021. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse pot fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor.

Produse similare