Magazinul meu
LOADER
8
50lei
Colanți
pentru fetițe, cu imprimeu floral,
74-98 cm

Îmbrăcăminte pentru fetițe

Modele unice, culori pastelate în nuanțe calde și confort maxim la purtare. Acestea sunt elemente ce definesc colecțiile noastre pentru fetițe. Materialele din care realizăm hăinuțele sunt prietenoase cu pielea copiilor: cel mai adesea este vorba despre 100% bumbac și tot mai des folosim bumbac organic. Această combinație garantează faptul că fiecare fetiță care poartă haine PEPCO nu numai că arată, ci se și simte excepțional în ele.

Colecțiile noastre pentru bebeluși sunt pline de culori vesele și imprimeuri trendy. Produsele noastre sunt alegerea perfectă pentru cei mici și datorită materialelor atent alese și potrivite pentru pielea micuțelor tale - majoritatea produselor sunt confecționate din 100% bumbac.
8
50lei
Colanți
pentru fetițe, cu imprimeu și inserții cu sclipici,
74-98 cm
8
50lei
Tricou 100% bumbac
pentru fetițe, cu imprimeu și inserții cu sclipici,
80-98 cm

Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor apărea succesiv în magazine începând din luna ianuarie 2021. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse pot fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor.

Produse similare