Magazinul meu
LOADER

Peste tot este bine, dar în stilul loft este și mai bine

Am descoperit o modalitate de a amenaja în stil loft prin care îmbinăm simplitatea cu designul! În noua noastră colecție vei găsi accesorii atent selectate, cu ajutorul cărora vei completa designul oricărui interior. Aspectul industrial este dat de formele geometrice ale accesoriilor alături de culori reprezentative stilului. Predomină nuanțe de bej, gri, alb și maro. Accentele negre transmit eleganță, iar finisajele metalice, datorită încadrării lor în stilul universal, se potrivesc în orice cameră. Poți adăuga plante, perne moi și rame din lemn! Accesoriile sunt clasice, vor personaliza interiorul și vor aduce căldură în casa ta. În această toamnă, ne concentrăm pe minimalism în stil loft!

Cel mai bun mod în care poți să-ți începi ziua este în bucătărie alături de cei dragi

Vrei un start în forță? Știm noi secretul!

Pregătește-ți cafeaua în infuzorul practic sau alege o cană cu infuzor pentru a-ți prepara ceaiul preferat.

În magazinele noastre vei găsi o mulțime de accesorii care, moderne și simple, îți vor face dimineața mai bună, și în același timp vor aduce stilul industrial în bucătăria ta. În plus, se potrivesc în decor – uită-te la cuțitele din oțel inoxidabil într-un suport negru elegant! Îți lipsește un bol pentru fructe? Avem câteva propuneri moderne din metal. Interiorul în stil loft se remarcă și prin elemente din lemn. Le vei găsi printre accesoriile de bucătărie din bambus. Îți garantăm că această colecție de accesorii îi va oferi un aer nou și modern bucătăriei tale, iar brânzeturile și gustările servite pe tocătorul din lemn vor arăta excepțional de apetisante!

„Relaxează-te în SPA-ul în stil loft”

Poți alege accesorii de baie caracteristice stilului loft, și în același timp să oferi casei tale o atmosferă de SPA. Totul stă în detalii, și mai ales – în negru!

Alege un dozator de săpun, un recipient pentru dischete demachiante și o oglindă de metal în această culoare, iar baia ta va avea un aspect industrial și modern.

Cu doar câteva elemente vei obține o atmosferă de SPA la tine acasă! Alege, de exemplu, coșurile din bambus și covoare cu imprimeu, care nu numai că încălzesc interiorul, ci și creează o atmosferă potrivită.  Un suport de prosoape la modă te va introduce în stilul elegant al unui hotel. Sună bine, nu? Perfect!


Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor fi disponibile în magazine începând cu 23 Septembrie 2021. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse pot fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor

Produse similare