Magazinul meu
LOADER
60
lei
Puf
pliabil, din material moale,
ø 45 cm, înălțime 42 cm
30de la
leide la
Pernă decorativă
cu husă din 100% bumbac,
45 x 45 cm

OAZA boemă

Mintea noastră se relaxează cel mai bine atunci când e înconjurată de imprimeuri boho, texturi plăcute și culori naturale. De aceea colecția noastră ‘Oaza boemă’ este inspirată din bogăția naturală a pământului.

Creează un spațiu primitor și relaxant în casa ta cu accesoriile din lemn – rame, cutii și alte soluții de depozitare. Acestea vor aduce un suflu nou și cald interioarelor moderne. Textilele din materiale naturale, în culori calde și cu imprimeuri interesante contribuie și ele la atmosfera plăcută. Designul boho va fi complimentat foarte bine de colecția noastră de veselă inspirată din vasele de lut. Farfuriile și bolurile în culorile nisipului vor face ca fiecare masă să fie un deliciu.

Simte puterea naturii… chiar la tine acasă!

15
lei
Bol
din ceramică, cu margini neregulate,
cap. 550 ml
10
lei
Tablou
pe pânză,
35 x 40 cm
20de la
leide la
Ramă foto
pentru 6 poze,
42,7 x 42,7 x 2,5 cm
30de la
leide la
Ghirlandă LED
20 lumini
20de la
leide la
Ramă foto
pentru 3 poze, verticală,
15 x 6,8 x 0,8 cm
Coșurile din bambus se dovedesc a fi accesorii extrem de practice pentru organizarea obiectelor mici. De asemenea, acestea aduc încăperii câteva accente inspirate din natură și ajută la crearea unei atmosfere boho.

Produsele prezentate reprezintă un anunț al ofertei și vor apărea succesiv în magazine începând din luna iunie 2021. Oferta din magazine poate diferi în ceea ce privește prețul, cantitatea și disponibilitatea sortimentului (unele produse pot fi disponibile numai în magazinele selectate). Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.

Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor.

Produse similare