Mai mult cu mai puțin…zilnic!

Utilizăm Google cookies în scopuri publicitare și statistice pentru a adapta oferta la nevoile dvs. Puteți modifica oricând setările din browserul dvs., acceptând sau respingând unele dintre aceste fișiere. Dacă utilizați acest site fără a modifica setările browserului dvs., vom înregistra și obține accesul la aceste informații (cookie) în memoria dispozitivului dvs. (computer, telefon mobil etc.) în scopurile enumerate. Mai multe informații găsiți, accesând Politica noastră de confidențialitate.

Sărbători pline de eleganță


Masa de Crăciun nu e completă fără veselă elegantă. Dă-i un plus de strălucire cu produsele din cea mai nouă colecție PEPCO! Accesoriile în nuanțe de argintiu sau auriu și vesela decorativă o să facă orice aranjament special. Scoate în evidență stilul unic al familiei tale completând ansamblul cu pahare stylish în forme inedite sau cu suporturi chic de lumânări.

Stilul scandinav de sărbători


Stilul scandinav se potrivește perfect cu cina din ajunul Crăciunului. Vesela și decorațiunile noastre în nuanțe de bej, gri și puțin roșu o să creeze o atmosferă magică în sufrageria ta. Nu uita! Chiar și cele mai mici detalii, precum suporturile de lumânări sau clopoțeii, pot să schimbe complet ambianța mesei de sărbători.