Mai mult cu mai puțin…zilnic!

Utilizăm Google cookies în scopuri publicitare și statistice pentru a adapta oferta la nevoile dvs. Puteți modifica oricând setările din browserul dvs., acceptând sau respingând unele dintre aceste fișiere. Dacă utilizați acest site fără a modifica setările browserului dvs., vom înregistra și obține accesul la aceste informații (cookie) în memoria dispozitivului dvs. (computer, telefon mobil etc.) în scopurile enumerate. Mai multe informații găsiți, accesând Politica noastră de confidențialitate.

Un Crăciun magic


Dacă îți plac lucrurile strălucitoare, cu siguranță o să te încânte accesoriile noastre decorative. Această colecție elegantă e dominată de culori metalice. Exploreaz-o ca să-ți alegi acel mic element pe gustul tău, care aduce lumină în încăpere fără să o încarce și fără să distragă atenția de la minunatul vostru pom de Crăciun.

Stilul scandi de Crăciun


Colecția scandinavă inspirată din natură este răspunsul nostru la trendul minimalist din design-ul interior, atât de la modă. Accesorizează-ți casa cu accesorii stylish și materiale moi în imprimeuri de iarnă adorabile. Poți să le combini ușor cu alte decorațiuni, pentru că sunt neutre, în nuanțe de roșu, gri și bej. Schimbă decorul și bucură-te de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă!