Mai mult cu mai puțin…zilnic!

Utilizăm Google cookies în scopuri publicitare și statistice pentru a adapta oferta la nevoile dvs. Puteți modifica oricând setările din browserul dvs., acceptând sau respingând unele dintre aceste fișiere. Dacă utilizați acest site fără a modifica setările browserului dvs., vom înregistra și obține accesul la aceste informații (cookie) în memoria dispozitivului dvs. (computer, telefon mobil etc.) în scopurile enumerate. Mai multe informații găsiți, accesând Politica noastră de confidențialitate.

O CAMERĂ PERFECTĂ PENTRU COPILUL TĂU!


PEPCO te ajută cu idei pentru decorarea dormitorului celui mic! Vino în magazine și descoperă decorațiunile și accesoriile pe care copilul tău le va iubi: perne colorate și moi, rafturi sub formă de norișori sau curcubeu, ceas deșteptător și multe alte produse care vor crea o atmosferă de poveste! Pentru adolescenți am pregătit produse care îi vor ajuta să aibă o cameră ordonată și organizată. Alege decorațiunile de la PEPCO pentru o camera de vis!


O CAMERĂ DE POVESTE!


Transformă camera copilului tău într-una de poveste! Produsele cu personaje Disney, precum pătura, ghirlanda LED sau ceasul deșteptător se vor încadra perfect în noul decor și vor aduce zâmbete copiilor tăi.