Magazinul meu
LOADER

Retururi, reclamații, garanție

Pot returna un produs care nu s-a ridicat la așteptările mele?

În toate magazinele din rețeaua noastră se acordă Garanția Returului – în decurs de 30 de zile poți returna un produs nedeteriorat și fără urme de utilizare, cu eticheta intactă, împreună cu dovada achiziției – bonul, în orice magazin PEPCO din țară. Poți citi mai multe despre Garanția Returului aici.

Pot returna un produs într-un alt magazin decât cel din care a fost cumpărat?

Da, produsele pot fi returnate în orice magazin PEPCO de pe teritoriul țării. Poți citi mai multe aici.

Pot returna un produs fără bon fiscal?

Bonul fiscal este necesar pentru a înregistra articolul ca produs vândut și pentru reintroducerea acestuia în stoc. Așadar, returul nu poate fi procesat fără bon.

Pot returna un produs fără etichetă?

Din păcate, fără etichetă nu putem accepta produsul pentru retur.

Ce tip de produse nu pot fi returnate?

Unele bunuri de uz personal nu pot fi returnate. Lista completă este disponibilă aici.

În cât timp vor fi rambursați banii în contul meu bancar?

După aprobarea reclamației sau returnarea produsului, rambursarea pe cardul de plată ar trebui să fie creditată în cont în termen de maxim 14 zile. Termenul poate suferi modificări în funcție de băncile procesatoare de plăți implicate și nu este imputabil PEPCO.

Care este perioada de garanție pentru produsele PEPCO?

Perioada de garanție pentru produsele achiziționate din magazinele PEPCO este de 2 ani. În cazul în care găsești defecte de calitate în timpul perioadei de garanție, îți recomandăm să depui o reclamație la orice magazin. Mai multe informații găsești aici.

Cum pot depune o reclamație cu privire la un produs PEPCO?

Acceptăm reclamații în orice magazin PEPCO. Trebuie doar să aduci produsul defect, să prezinți o dovadă a achiziției (bon, extras de cont) și să completezi un formular de reclamație. Vom analiza reclamația ta în termenul legal de 14 zile. Mai multe informații găsești aici.

Pot depune o reclamație în legătură cu o reîncărcare telefonică?

Da, reîncărcările pot fi subiectul unei reclamații. Tot ce trebuie să faci este să aduci la magazin o dovadă a achiziției și documentul cu codul de reîncărcare primit. Reclamația ta va fi analizată în termen legal de 30 de zile.

Am depus o reclamație care a fost respinsă. Ce pot să fac?

Dacă reclamația ta a primit un răspuns negativ cu care nu ești de acord, ai dreptul să faci contestație într-un magazin PEPCO. Procedura este similară cu cea pentru înregistrarea reclamațiilor. 

Prin ce se deosebește reclamația de retur?

Returul se poate face în 30 de zile de la data achiziției în cazul produselor nedeteriorate, cu eticheta originală și cu bonul de achiziție. În termen de doi ani de la data achiziției, clientul are dreptul să înregistreze o reclamație pentru orice produs folosit (uzat), care prezintă un defect. Reclamațiile se pot face în baza bonului fiscal sau a extrasului de cont. Reclamația se poate face în orice magazin din rețeaua PEPCO, pe întregul teritoriu al țării.

Cum pot trimite o reclamație sau o laudă?

Atât reclamațiile, cât și aprecierile pot fi trimise prin intermediul unui formular de contact formular de contact disponibil pe site-ul nostru web, prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@pepco.ro, apelând Serviciul Clienți la 031 630 61 77, sau direct într-un magazin, completând un Chestionar pentru clienți, care vă va fi înmânat la check-out, la cerere.

Magazine

Unde se află cel mai apropiat magazin?

Te invităm să utilizezi motorul de căutare a magazinelor. Acolo vei găsi o hartă a tuturor locațiilor din întreaga țară.

Unde pot găsi numărul de telefon pentru un anumit magazin PEPCO?

Magazinele noastre nu au linii telefonice dedicate clienților. Dacă ai întrebări, te rugăm să mergi la un anumit magazin sau să contactezi Serviciul nostru de Asistență Clienți: info@pepco.ro sau 031 630 61 77 (luni-vineri 9.00-17.00).

Care este programul magazinelor PEPCO?

Te rugăm să utilizezi motorul de căutare a magazinelor PEPCO. Vei găsi acolo o hartă care arată locațiile tuturor magazinelor noastre din țară, cu adresele lor complete și programele de funcționare.

Aveți magazin online?

Produsele PEPCO pot fi achiziționate doar din magazinele noastre fizice. De la bun început ne-am concentrat pe deschiderea de magazine fizice, în locații convenabile și cât mai diverse. Lanțul nostru de magazine este suficient de dezvoltat pentru a asigura unui grup cât mai mare de clienți accesul rapid la o gamă largă de produse.
Vrem să rămânem aproape de clienții noștri, care ne pot găsi atât în centrele orașelor, cât și în centre comerciale, unde, împreună cu magazinele alimentare și restaurantele, oferim o gamă largă de produse.

De ce nu există un magazin PEPCO în orașul meu?

Lucrăm în permanență la dezvoltarea lanțului nostru de magazine fizice. Ne propunem să fim cât mai aproape de clienții noștri. Sperăm că în curând vom sărbători deschiderea unui nou magazin PEPCO și în orașul tău.

Unde pot găsi informații despre magazinele PEPCO din străinătate?

Bara de meniu din partea de sus prezintă o listă derulantă cu toate țările în care avem magazine. Versiunea în limba engleză a site-ului nostru web oferă un motor de căutare a magazinelor PEPCO. Folosește-l pentru a verifica toate locațiile magazinelor din fiecare țară în care operăm.

Produse

Cum pot verifica disponibilitatea unui produs într-un anumit magazin?

Datorită rotației rapide a produselor din magazine, cele mai recente informații despre disponibilitate pot fi obținute direct în magazin sau apelând biroul nostru de Servicii pentru Clienți: 031 630 61 77 (luni-vineri, 9.00-17.00).

Pot rezerva un produs într-un magazin PEPCO?

Nu efectuăm rezervări de produse în magazinele PEPCO sau prin intermediul Serviciului de Asistență pentru Clienți.

Produsele din broșură sunt disponibile în fiecare magazin?

Produsele din broșură sunt disponibile în toate magazinele, de la începutul promoției, în limita stocurilor disponibile.

Toate produsele promovate pe site sunt disponibile în fiecare magazin?

Oferta online (nu cea din broșură) poate diferi în funcție de stocul disponibil într-un anumit magazin (unele produse pot fi disponibile numai în locațiile selectate). Te rugăm să reții că fotografiile de pe site prezintă exemple de produse și pot diferi ușor de produsele reale.

Cu ce frecvență se fac livrări în magazine?

Aprovizionăm magazinele de 3-4 ori pe săptămână. Zilele de livrare pot varia de la un magazin la altul.

Unde pot găsi produse din oferta actuală PEPCO?

Poți găsi produsele noastre în broșurile tipărite și online, pe website, pe pagina noastră oficială de Facebook, pe Instagram sau în newsletter. Iar dacă dorești și mai multă inspirație, nu ezita să vizitezi platforma noastră specială inspiratie.pepco.ro!

Unde pot găsi informații despre promoții?

Informații despre promoțiile actuale sunt disponibile în broșurile tipărite și online pe website, pe pagina noastră oficială de Facebook, pe Instagram sau în newsletter.

Servicii și plăți

Pot cumpăra un card cadou PEPCO?

Ne pare rău, dar nu oferim carduri cadou în acest moment.

Pot plăti cu tichete în format fizic la PEPCO?

Nu, conform celor mai recente reglementări, plata cu tichete în format fizic nu mai este disponibilă, începând cu 1.03.2023.

Pot plăti cu card de tichete cadou la PEPCO?

Da, în toate magazinele noastre se poate plăti cu card de tichete cadou de la Sodexo, Edenred și Up România.

La PEPCO se poate emite factură cu TVA?

Da, în toate magazinele noastre se pot obține facturi cu TVA.

Pot obține o copie a unei facturi cu TVA?

Da, poți merge la magazinul de unde ai achiziționat produsele sau poți contacta serviciul nostru de asistență: info@pepco.ro, 031 630 61 77  (de luni până vineri 9.00-17.00).

Pot obține o copie a unui bon fiscal?

Nu, bonurile fiscale sunt tipărite o singură dată în momentul achiziției și nu pot fi duplicate sau reproduse.

Pot să aduc baterii folosite în magazinele PEPCO?

Da, în magazinele noastre punem la dispoziția clienților serviciul de colectare a bateriilor folosite.

Colaborări

Unde pot trimite întrebări sau oferte cu privire la închirierea unor spații comerciale?

Te rugăm să ne contactezi folosind formularul disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Colaborare în domeniul închirierii”.

Unde pot trimite o ofertă de colaborare?

Te rugăm să ne contactezi utilizând formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Secretariat”. Mesajul tău va fi trimis către departamentul abilitat.

Cum pot aplica pentru un loc de muncă într-un magazin PEPCO?

Toate locuri de muncă disponibile din magazine pot fi găsite pe site-ul nostru web, în secțiunea Carieră. Aplicațiile pot fi trimise prin intermediul site-ului nostru web sau direct într-un magazin în care dorești să lucrezi. Dacă ai întrebări detaliate cu privire la procesul de recrutare, te rugăm să utilizezi formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Recrutare”.

Cum pot aplica pentru un loc de muncă la sediul PEPCO?

Toate locuri de muncă disponibile la sediul PEPCO pot fi găsite pe site-ul nostru web, în secțiunea Carieră. Aplicațiile pot fi trimise prin intermediul site-ului nostru web. Dacă ai întrebări detaliate cu privire la procesul de recrutare, te rugăm să utilizezi formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Recrutare”.

Cum pot aplica pentru un loc de muncă la Centrul de Distribuție PEPCO?

Toate locuri de muncă disponibile la Centrul de Distribuție PEPCO pot fi găsite pe site-ul nostru web, în secțiunea Carieră. Aplicațiile pot fi trimise prin intermediul site-ului nostru web. Dacă ai întrebări detaliate cu privire la procesul de recrutare, te rugăm să utilizezi formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Recrutare”.

Unde pot găsi mai multe informații despre munca la PEPCO?

Te rugăm să vizitezi secțiunea Carieră. Vei găsi acolo toate informațiile de bază privind activitatea în diferite domenii și departamente ale companiei noastre. Dacă ai întrebări detaliate cu privire la o anumită funcție, te rugăm să utilizezi formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Recrutare”.

PEPCO oferă stagii de pregătire și internshipuri?

Te rugăm să vizitezi secțiunea Carieră. Vei găsi acolo informații despre stagii de pregătire și internshipuri la PEPCO. Dacă ai întrebări detaliate cu privire la aceste aspecte, te rugăm să utilizezi formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Recrutare”.

Am aplicat la un job la PEPCO și nu am primit răspuns. Ce pot să fac?

Dacă ai întrebări detaliate cu privire la procesul de recrutare, te rugăm să utilizezi formularul de contact disponibil pe site-ul nostru și să bifezi opțiunea „Recrutare”.

Serviciul de Asistență Clienți

Ai o întrebare? Sună-ne sau scrie-ne!
Colegii noștri de la Serviciul de Asistență Clienți îți vor răspunde cu drag.

Produse similare