Mai mult cu mai puțin…zilnic!

Utilizăm Google cookies în scopuri publicitare și statistice pentru a adapta oferta la nevoile dvs. Puteți modifica oricând setările din browserul dvs., acceptând sau respingând unele dintre aceste fișiere. Dacă utilizați acest site fără a modifica setările browserului dvs., vom înregistra și obține accesul la aceste informații (cookie) în memoria dispozitivului dvs. (computer, telefon mobil etc.) în scopurile enumerate. Mai multe informații găsiți, accesând Politica noastră de confidențialitate.

Comunicat PEPCO


PEPCO ROMÂNIA vă informează faptul că următoarele produse, din cauza aspectului lor  (care amintește de mâncare), pot fi dăunătoare dacă nu sunt utilizate în mod corespunzător.

Produsele nu sunt adresate consumului și nu trebuie să stea la îndemâna copiilor pentru a minimiza riscul de înghițire sau sufocare.

Vă rugăm să luați aminte faptul că produsele acestea sunt destinate doar pentru răcirea băuturilor – utilizate în acest mod, sunt produse sigure.

Informația atașată pe produse este:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este potrivit pentru a fi consumat. Compoziție: polietilenă, apă distilată.

280463 cuburi de răcire pentru băuturi 18 bucăți

299164 cuburi de răcire ananas / flamingo pentru limonadă