Mai mult cu mai puțin…zilnic!

Utilizăm Google cookies în scopuri publicitare și statistice pentru a adapta oferta la nevoile dvs. Puteți modifica oricând setările din browserul dvs., acceptând sau respingând unele dintre aceste fișiere. Dacă utilizați acest site fără a modifica setările browserului dvs., vom înregistra și obține accesul la aceste informații (cookie) în memoria dispozitivului dvs. (computer, telefon mobil etc.) în scopurile enumerate. Mai multe informații găsiți, accesând Politica noastră de confidențialitate.

Pepco Newsletter Politica de Confidențialitate


1. CINE SUNTEM

Rezumat

Bună, noi suntem PEPCO și suntem localizați în Bucuresti, Romania. Aici puteți găsi datele noastre de contact. 

Dacă aveți orice fel de întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să contactați Ofițerul nostru de protecție a datelor.

Text întreg

1.1. Suntem S.C. PEPCO RETAIL S.R.L., localizată în Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. J40/4655/2015, Cod Fiscal RO 31477663, avand contul nr. RO14BACX0000000854986001 deschis la Unicredit Bank, reprezentata legal de D-na Anca Radu în calitate de Administrator. 

Pentru probleme legate de newsletter, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa info@pepco.ro sau prin poștă la adresa: Pepco Retail, str. Ceasornicului, nr. 17, etaj 3, sector 1, Bucuresti. 

1.2. Pentru a proteja datele personale în mod eficient, am numit un Ofițer de Protecție a Datelor (de acum inainte referit ca DPO) ce este responsabil de supervizarea și implementarea strategiei de protecție a datelor personale, precum și de asigurarea respectării legii de către operațiunile noastre. Puteți contacta DPO-ul nostrum la adresa de e-mail: dpo@pepco.eu 

2. CE FEL DE DATE PROCESĂM ȘI CU CE SCOP

Rezumat

Colectăm datele oferite de tine în formularul de pe site-ul nostru și le folosim pentru a trimite un newsletter personalizat.

Text întreg

2.1. Pentru a trimite newsletter-ul, procesăm datele primite direct de la abonații noștri, precum:

- Prenume

- Adresa de e-mail

- Codul postal

- Preferințe în materie de conținut pentru newsletter

2.2. Colectăm datele de mai sus și le procesăm doar cu scopul de a trimite newsletterul nostru la adresa de e-mail indicată.

2.3. Noi putem profila datele tale personale, ceea ce înseamnă că putem folosi informațiile colectate, precum codul tău postal și interesele declarate, astfel încât comunicatele pe care le dezvoltăm să se potrivească nevoilor tale. Cu toate acestea, în acest caz, nu folosim profilarea în luarea de decizii automate ce ar putea afecta situația dvs. Juridică (nu folosim algoritme pentru a lua decizii ce vă pot afecta drepturile voastre individuale).

3. BAZĂ LEGALĂ PENTRU PROCESAREA DATELOR

Rezumat

Procesăm datele personale conform articolului 6, Secțiunea 1, scrisoarea f) privind Regulamentul General privind Protecţia Datelor, bazată pe interese legitime ale PEPCO Retail.

Trimitem acest newsletter doar în urma consimțământului tău oferit voluntar. Poți retrage acest consimțământ în orice moment.

Text întreg

3.1. Procesăm datele necesare trimiterii newsletter-ului conform articolului 6, Subsecțiunea 1, scrisoarea f) Reglementarea (EU) 2016/679 a Parlamentului European și a Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protecția persoanelor individuale în ceea ce privește procesarea datelor personale și traficului liber al acestora și abrogarea Directivei 95/46/EC (Regulamentul general privind protecția datelor) (interese legitime ale inspectorului). În acest caz interesele legitime ale PEPCO Retail constau în marketing direct al produselor și serviciilor sale. 

3.2. Newsletterul este trimis prin e-mail în baza consimțământului neechivoc și documentat al abonatului, conform articolului 10 din Legea privind furnizarea de servicii electronice.

3.3. Datele sunt furnizate voluntar. Nu există nicio obligație legală de a furniza date persoanale în scopuri de marketing.

4.  PERIOADA DE STOCARE A DATELOR

Scurt rezumat 

Stocăm datele până când vă retrageți consimțământul pentru primirea Newsletter-ului.

Text complet

4.1. Vom procesa datele furnizate în scopuri de marketing până la retragerea consimțământul dumneavoastră cu privire la primirea Newsletter-ului nostru.

4.2. Vă puteți retrage consimțământul pentru primirea Newsletter-ului Pepco, ușor și în orice moment, făcând clic pe link-ul relevant din antetul Newsletter-ului. 

5. FURNIZAREA DATELOR CĂTRE ALȚI BENEFICIARI

Scurt rezumat 

Uneori furnizăm datele partenerilor de încredere, care ne furnizează instrumente de procesare a datelor și ne susțin în operațiunile noastre de marketing.

Se poate întâmpla ca vom fi nevoiți să dezvăluim anumite date cu caracter personal autorităților publice autorizate.

Text complet

5.1. Datele dumneavoastră personale pot fi furnizate persoanelor care procesează date în numele PEPCO Retail, printre altii, furnizorii de servicii IT și agențiile de marketing, iar astfel de persoane procesează date în conformitate cu PEPCO Retail și numai sub rezerva instrucțiunilor PEPCO Retail.

5.2. Datele dumneavoastra pot fi furnizate si entitatilor autorizate sa le primeasca in baza legislației în vigoare, de exemplu agentii de forta de munca care le cer in baza legale (anchete de politie).

6. FURNIZAREA DATELOR ÎN AFARA ZONELOR ECONOMICE EUROPENE.

Scurt rezumat 

Nu furnizăm datele dumneavoastră în afara Spațiului Economic European.

Text complet

Datele dumneavoastră nu vor fi furnizate țărilor din afara Spațiului Economic European. 

7. DREPTURILE DUMNEVOASTRĂ

Scurt rezumat

Aveți multe drepturi legate de datele dumneavoastră. Aveți dreptul să solicitați informații despre modul în care sunt procesate datele, dreptul de a accesa și de a le rectifica, dreptul de a solicita ștergerea sau restricționarea procesării acestora, și transferul acestora către o altă entitate. Puteți trimite întotdeauna un e-mail la info@pepco.ro sau la dpo@pepco.eu și vom face tot ce putem pentru a vă ajuta.

Text complet

7.1. Aveți următoarele drepturi legate de prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către PEPCO Romania:

-  dreptul de a accesa datele dumneavoastră, inclusiv obținerea unei copii a datelor;

-  dreptul la rectificare a datelor;

-  dreptul la ștergerea datelor;

-  dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă care gestionează protecția datelor cu caracter personal

-  dreptul de a restricționa prelucrarea datelor

- dreptul de a retrage consimțământul în măsura în care datele sunt prelucrate în baza respectivă; retragerea consimțământului nu afectează respectarea dreptului de prelucrare efectuat pe baza consimțământului înainte de retragere

- dreptul la portabilitatea datelor, adică la primirea datelor dumneavoastră personale de la Pepco Polonia într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi procesat de către aparatură; puteți transmite aceste date unui alt controlor.

7.2. Puteți exercita aceste drepturi prin trimiterea unui e-mail către info@pepco.ro. 

7.3. Vă puteți retrage consimțământul pentru primirea Newsletter-ului PEPCO, cu ușurință și în orice moment, făcând clic pe linkul relevant din subsolul Newsletter-ului.