Listă de conținut:

  1. Deghizările pentru Halloween 2024 – ies din tipare
  2. Halloween în stilul anilor '90. – nostalgia este în modă!
  3. Costume de deghizare ecologică – fii responsabil cu Pepco!
  4. Decorațiuni de Halloween – cum să creezi o atmosferă înfricoșătoare cu bani puțini?
  5. Decorațiuni de Halloween „înfricoșător” de ieftine de la Pepco
  6. DIY – fă-o singur cu Pepco!
  7. Iluminatul – atmosfera contează!
  8. Sunete și muzică pentru Halloween – atmosferă la 100%
  9. Decorațiuni pentru grădină și balcon pentru Halloween de la Pepco

Halloween-ul este o perioadă specială în care ne putem lăsa imaginația să zburde și să ne cufundăm în atmosfera poveștilor întunecate, a personajelor înfricoșătoare și a decorațiunilor  înspăimântătoare. Ne vom îmbrăca oare din nou în vrăjitoare și vampiri clasici în 2024? Ce-ar fi să optăm pentru ceva mai creativ, neașteptat și… ei bine, un pic nebunatic? Poate anii ’90? La Pepco, vei găsi mai multe idei pentru deghizări originale în stilul anilor ’90 și decorațiuni de Halloween pentru a face această zi de neuitat. Nu trebuie să cheltui o avere – tot ce ai nevoie este un pic de creativitate, o distracție bună și…. poate un pic de pânză de păianjen!

Deghizările pentru Halloween 2024 – ies din tipare

Să începem cu cel mai important: cum te îmbraci pentru a ieși în evidență din mulțime? La urma urmei, nu vrei să fii o altă persoană într-un costum clasic de vampir, nu-i așa? Ei bine, cu excepția cazului în care ai dinții foarte ascuțiți! Iată câteva idei de costume de Halloween care vor fi pe primul loc în 2024. Stilul anilor ’90 este cel mai mare hit al acestui sezon!

Halloween în stilul anilor ’90. – nostalgia este în modă!

Pentru a găzdui Halloween-ul în stilul anilor ’90, este o idee bună să începi prin a crea atmosfera potrivită inspirată de acest deceniu iconic. Anii ’90 revin într-un val de popularitate a tendințelor retro și, ca urmare, poți miza pe ținute inspirate din acea perioadă. Crezi că un personaj din serialul TV emblematic Friends nu ar fi potrivit pentru Halloween? Mai gândește-te! Rachel Green cu coafurile ei caracteristice sau Chandler Bing într-un costum nepotrivit și cu texte ironice ar putea fi un hit. Plus costume inspirate din succesele anilor ’90, cum ar fi Buffy: De la Frica de vampiri la vedete pop precum Spice Girls sau personaje din Scooby-Doo, sunt minunate pentru o petrecere cu prietenii și familia.

Cum îți îmbraci copiii pentru Halloween? Află ce am pregătit pentru cei mici la Pepco!

Muzica este un element cheie: pregătește un playlist cu hituri din anii ’90 care să evoce nostalgia și să pună pe toată lumea în dispoziția perfectă. Atunci când organizezi jocuri și activități, mizează pe jocuri clasice precum bobbing for apples (pescuitul merelor din apă fără a folosi mâinile) sau concursul pentru cel mai bun costum. Această abordare va permite tuturor oaspeților să simtă spiritul unui Halloween de acum mulți ani, plin de bucurie și distracție nostalgică.

Costume de deghizare ecologică – fii responsabil cu Pepco!

Dacă Halloween 2024 trebuie să fie nu doar distractiv, ci și conștient, mizează pe costume ecologice! În loc să cumperi o ținută gata făcută, „din plastic” – confecționeaz-o singur din lucruri pe care le ai acasă. Cutiile de carton, hainele vechi sau lucrurile găsite în pod pot deveni elemente pentru a crea ceva unic și, cel mai important, ecologic. Ce zici de un robot din carton sau de o sperietoare de ciori reciclată? Copiii vor adora ideea, iar tu te vei simți ca un adevărat campion al reciclării!

Decorațiuni de Halloween – cum să creezi o atmosferă înfricoșătoare cu bani puțini?

Deghizarea este un lucru important, dar cum rămâne cu decorațiunile? Nu uita că atmosfera face treaba! Organizarea unei petreceri de Halloween în stilul anilor ’90 pentru familie și prieteni este o ocazie excelentă de a reînvia spiritul deceniului cu o notă de farmec nostalgic. Din fericire, în 2024, decorațiunile de Halloween nu trebuie să coste o avere. Descoperă câteva modalități de a crea o atmosferă înfricoșătoare, dar confortabilă, fără a goli portofelul.

Decorațiuni de Halloween „înfricoșător” de ieftine de la Pepco

Dacă ești în căutarea unor decorațiuni gata care să nu-ți ruineze bugetul, Pepco este paradisul vânătorilor de ocazii speciale. În oferta de Halloween de la Pepco poți găsi de la pânze de păianjen artificiale la lumini din dovleac și figurine cu fantome. Cu doar câteva bibelouri, camera ta de zi se poate transforma într-un tărâm terifiant al groazei! Atunci când îți planifici petrecerea, asigură-te că ai în plan și o vizită la cel mai apropiat magazin Pepco!

Începe prin a cumpăra căni, farfurii și tacâmuri în modele clasice din acea perioadă, cum ar fi dungi portocalii și negre, dovleci sau fantome. Astfel de „decorațiuni înfricoșătoare” pot include pânze de păianjen false înșirate în colțurile camerelor, postere vechi de filme horror și lumânări negre așezate pe mese. Adaugă forme de copt în formă de dovleac, fantome și vrăjitoare, care merg bine atât pentru prăjituri, cât și pentru pizza de casă. Folosește, de asemenea, elemente decorative clasice, cum ar fi felinarele de dovleac amplasate la intrare pentru a întâmpina oaspeții cu o lumină caldă, dar misterioasă.

Află ce accesorii de bucătărie de Halloween poți cumpăra de la Pepco!

DIY – fă-o singur cu Pepco!

Îți plac obiectele artizanale? Profită la maximum de ceea ce ai acasă! Fantome din batiste de hârtie, felinare din borcane sau sculpturi clasice în dovleac. Nu există Halloween fără pânze de păianjen și dovleci! Chiar dacă nu ai timp sau chef să sculptezi în modele complicate, pune pur și simplu câțiva dovleci mici la intrarea în casă – efectul este garantat. Fă din aceasta o distracție de familie – toată lumea poate crea ceva înfricoșător! Lumânările vor accentua atmosfera, iar câteva ramuri într-o vază, decorate cu pânze de păianjen artificiale, vor completa efectul.

Pregătește decorațiuni de casă: fantome de hârtie, pisici negre decupate din carton și ghirlande colorate de dovleci. Nu uita de felinarele clasice de dovleac gol, pe care le poți decora cu modele simple, tradiționale.

Iluminatul – atmosfera contează!

Lumina potrivită poate transforma întregul interior. Optează pentru becuri roșii, ochi strălucitori (nu-ți fă griji, sunt artificiali!) sau lumânări cu leduri. Sau imaginează-ți că îți iluminezi casa cu lumini în formă de craniu… Cu o astfel de strălucire, orice poveste cu fantome va suna și mai înfiorător! Află ce lămpi și felinare puteți cumpăra de la Pepco!

Sunete și muzică pentru Halloween – atmosferă la 100%

Decorațiunile și deghizările sunt un lucru, dar cum rămâne cu atmosfera… cu sunetul? Te poți distra prin crearea propriei liste de redare plină de efecte sonore înfricoșătoare – de la pași misterioși la vânt urlător și țipete terifiante. O astfel de coloană sonoră este plusul perfect pentru orice petrecere de Halloween și va da fiori nu doar celor mici!

Decorațiuni pentru grădină și balcon pentru Halloween de la Pepco

Nu numai interioarele au nevoie de un decor potrivit. Ce zici de personaje înfricoșătoare la intrarea în casă? Compilează tot felul de figurine – de la schelete la vampiri – pe care le poți instala afară. Gândește-te ce ar putea fi mai impresionant decât un schelet care întâmpină vizitatorii la ușă!

Nu uita de lucrurile mărunte, cum ar fi ghirlandele în formă de dovleac sau baloanele cu tematică horror (și nu ne referim la cele care se sparg cu un bubuit puternic!). Acestea sunt soluții ieftine și simple de la Pepco care vor adăuga caracter întregului ansamblu. Combină aceste articole cu decorațiunile DIY și efectul va fi electrizant. La urma urmei, Halloween nu este doar despre frică, ci și despre creativitate!

Organizarea Halloween-ului în 2024 nu trebuie să coste o avere sau să necesite abilități supraomenești. Tot ce ai nevoie este puțină creativitate, puțină planificare și – cel mai important – o vizită la Pepco și bună dispoziție! Pregătește-ți o deghizare, fă-ți propriile decorațiuni și invită-ți prietenii pentru o seară de neuitat plină de fantome, zombi și…. dulciuri delicioase.