Listă de conținut:

  1. Ce ar trebui să conțină un set layette pentru nou-născut?
  2. Set layette pentru nou-născut - hăinuțe
  3. Setul layette cu privire la îmbrăcăminte pentru copii născuți în timpul verii
  4. Setul layette pentru un copil născut în timpul iernii
  5. Accesorii pentru bebeluși care vor fi utile într-un set layette
  6. Cât costă un set layette pentru copil?

Așteptarea nașterii unui copil este o perioadă extrem de fericită pentru viitorii părinți. Ultimele săptămâni dinaintea nașterii sunt, de obicei, pline de pregătiri agitate – pentru ca totul să fie la îndemână atunci când copilul va sosi în sfârșit pe lume.

Cu toate acestea, alcătuirea unui set layette pentru un nou-născut nu trebuie să necesite mult timp și energie. În magazinele Pepco, veți găsi tot ce aveți nevoie, de la hăinuțe confortabile din bumbac organic până la accesorii practice care fac îngrijirea nou-născutului dumneavoastră mult mai ușoară!

Ce ar trebui să conțină un set layette pentru nou-născut?

Cel mai tânăr membru al familiei are nevoie de multă atenție, și asta chiar cu ceva timp înainte ca el sau ea să apară în casă. Cel mai bun moment pentru a completa un set layette pentru nou-născut este perioada sarcinii – în această perioadă, puteți căuta liniștit obiectele necesare și să le cumpărați la un preț bun. Ce ar trebui să conțină un set layette pentru nou-născut pentru acasă? Ce articole sunt esențiale și ce altceva merită cumpărat?

Un set layette pentru nou-născut – listă a celor mai necesare obiecte:

  • Scutece
  • Păturică – de preferință două: una mai subțire și una mai groasă
  • Conul de înfășat
  • Înfășurător pentru pătuț
  • Pătuț
  • Saltea și cearșafuri potrivite
  • Protectoare sub cearceaf
  • Lenjerie de pat
  • Hăinuțe: salopete, body-uri cu mânecă scurtă și lungă, combinezoane de dormit, bluzițe, șosete, șepci, salopete încălzite pentru cărucior, salopete din fleece
  • Jucărie de îmbrățișat: din cârpă sau pluș

Aceasta este doar un set layette de bază pentru nou-născut. Lista conține doar cele mai importante articole – mai trebuie adăugate la ea accesorii și îmbrăcăminte suplimentare (în funcție de sezon, locul de reședință sau nevoi individuale). Nu uitați nici de jucăriile pentru cel mic – în primele săptămâni de viață, o jucărie moale de îmbrățișare îi va fi deosebit de utilă.

Set layette pentru nou-născut – hăinuțe

Unul dintre cele mai importante elemente de pe lista cu setul layette pentru nou-născut sunt hăinuțele – bebelușul are nevoie de o mulțime de hăinuțe, deoarece copilul va trebui înfășat destul de des. Conținutul exact al unui dulap de haine pentru nou-născut depinde de sezon. Sunt necesare ținute ușor diferite pentru un bebeluș născut iarna și unul născut vara.

Atunci când alegeți haine pentru nou-născutul dvs., acordați atenție nu numai croielii și mărimii lor, ci și materialului din care au fost confecționate. Pielea unui nou-născut este foarte delicată, așa că este bine să optați pentru haine din bumbac, viscoză și lână merinos și să le evitați pe cele din materiale aspre care nu lasă să treacă aerul și nu permit pielii să respire.

Setul layette cu privire la îmbrăcăminte pentru copii născuți în timpul verii

Ar trebui să includă mai multe hăinuțe cu mâneca scurtă, confecționate din materiale aerisite. La Pepco veți găsi o gamă largă de hăinuțe pentru copii din bumbac organic. De ce merită să optați pe acest material atunci când completați o garderobă pentru cei mici? Bumbacul organic se distinge în primul rând prin moliciunea sa inegalabilă, care oferă copiilor un confort total. De asemenea, hainele confecționate din el sunt hipoalergenice și permit pielii să respire, ferind-o de orice fel de iritații. În plus, acestea sunt foarte durabile și își păstrează proprietățile pentru o perioadă lungă de timp.

Acestea ar trebui să includă: body-uri și salopete cu mânecă scurtă, saci de dormit, jambiere, cămășuțe cu mânecă scurtă, pulovere subțiri, șosete subțiri.

Infografic Pepco "Ce să cumperi pentru nou-născutul tău?"

Setul layette pentru un copil născut în timpul iernii

Ar trebui să includă haine care să permită copilului să fie îmbrăcat în straturi și haine confecționate din materiale călduroase: lână, bumbac mai gros, fleece.

La Pepco, veți găsi o gamă largă de hăinuțe pentru copii pentru toate anotimpurile. Printre acestea se numără salopetele călduroase pentru nou-născuți, bluzițe și pulovere, pantaloni călduroși, jachete și diverse salopete. De asemenea, indispensabile în timpul plimbărilor și în zilele mai reci vor fi accesorii pentru bebeluși textile – în special păturicele călduroase.

Acestea ar trebui să includă: body-uri și salopete cu mânecă lungă, salopete de dormit cu craci lungi, pantaloni de trening, cămăși cu mânecă lungă, pulovere călduroase, șosete mai groase, șepcuțe și diverse salopete.

Accesorii pentru bebeluși care vor fi utile într-un set layette

Femeia însărcinată se uită la haine pentru copii, în fundal bărbatul asamblează pătuțul bebelușului

În primele săptămâni de viață ale copilului, tinerii părinți trebuie să învețe multe lucruri noi într-un timp scurt. Îngrijirea unui bebeluș necesită multă grijă, precizie și atenție. Dar, acest lucru se dovedește a fi mult mai ușor dacă avem la dispoziție accesoriile potrivite. La Pepco, gândindu-ne în special la părinții tineri, am pregătit o gamă de gadgeturi utile pentru setul layette al bebelușului – printre propunerile noastre veți găsi, printre altele:

  • Pături pentru copii – disponibile în diferite mărimi și variante
  • Suzete pentru cei mai mici
  • Sticle, biberoane și diverse accesorii pentru hrănirea copilului
  • Scutece din bumbac organic
  • Vase pentru cei mai mici
  • Jucării pentru bebeluși

Acestea sunt doar o selecție a numeroaselor accesorii pentru cei mici pe care le puteți procura. Deoarece, în setul layette pentru un bebeluș nu pot lipsi textile, scutece și prima jucărie de îmbrațișat. Deoarece din setul layette pentru un bebeluș nu pot lipsi textile, scutece și prima jucărie de îmbrațișat. Un set layette complet pentru nou-născut ar trebui să includă, de asemenea, articole pentru echiparea camerei copilului: pătuț, saltea, leagăn, învelitoare pentru pătuț, cărucior și multe alte obiecte. Multe dintre ele pot fi găsite la Pepco și chiar la un preț bun.

Cât costă un set layette pentru copil?

Prețurile de achiziție ale articolelor individuale incluse într-un set layette depind de o serie de factori – dar esențialul este producător al acestor articole. Produsele de bună calitate, realizate din materiale naturale și care vor fi alegerea potrivită pentru copilul dvs. nu trebuie să fie deloc scumpe!

Vizitați cel mai apropiat magazin Pepco pentru a se convinge de asta – în oferta noastră veți găsi hăinuțe pentru bebeluși, scutece textile și o selecție imensă de jucării pentru copii, toate la prețuri excelente!