Listă de conținut:

  1. Ce să cumperi pentru Ziua Copilului?
  2. Ziua Copilului - cadouri pentru cei mai mici, de la Pepco
  3. Ziua Copilului - cadouri pentru copiii de vârstă preșcolară și școlară
  4. Ce cadou este potrivit de Ziua Copilului pentru adolescenți?
  5. Ce să cumperi adolescentului de Ziua Copilului?
  6. Ce să cumperi adolescentului de Ziua Copilului?
  7. Ce să cumperi unui copil adult de Ziua Copilului?

Fiecare părinte știe foarte bine că nu există nimic mai frumos și mai prețios pe lume decât zâmbetul radiant al unui copil. În fiecare zi, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că copiii noștri au o copilărie liniștită și senină, plină de amintiri fericite. Cu toate acestea, există o zi specială din an care merită sărbătorită. Vorbim, bineînțeles, despre Ziua Copilului! 

Ziua Copilului se apropie cu pași rapizi și încă nu ai o idee de cadou pentru cel mic? Venim să te ajutăm! La Pepco vei găsi acum o selecție extrem de variată de jucării atractive pentru copii, care sunt perfecte ca și cadouri pentru Ziua Copilului.

Ce să cumperi pentru Ziua Copilului?

Înainte de a cumpăra o jucărie la modă, gândește-te dacă aceasta este cu siguranță alegerea potrivită. Cele mai bune cadouri sunt cele care sunt adaptate la interesele reale ale copilului. Deci, caută un articol care:

  • va fi legat de ceea ce îl interesează cel mai mult pe copilul tău;
  • va fi o surpriză pentru copil;
  • se va bucura de el.

Tentația de a cumpăra cadouri practice sau legate de învățare mai degrabă decât de divertisment este considerabilă. Cu toate acestea, merită să ne amintim că un cadou pentru Ziua Copilului ar trebui, mai presus de toate, să îl facă fericit pe copil și să fie adecvat vârstei.

Ziua Copilului – cadouri pentru cei mai mici, de la Pepco

Cauți un cadou pentru un copil mic care sărbătorește una dintre primele Zile ale Copilului din viața lui? La Pepco vei găsi o gamă imensă de idei de cadouri ideale. Iată câteva dintre ele:

  • Pătură moale inspirate din basmele preferate ale copilului tău.
  • Zornăitoare, jucărie pentru gingii sau jucărie de pluș.
  • Jucării adecvate vârstei copilului – de exemplu, mascote sau jucării educative pentru cei mai mici copii. 
  • containere de plastic colorate pentru jucării, jocuri și alte gadgeturi.

După cum vezi, nu ducem lipsă de idei, ce poți cumpăra de ziua celor mai mici copii. Și ce să alegi pentru copiii de vârstă școlară sau pentru adolescenți?

Ziua Copilului – cadouri pentru copiii de vârstă preșcolară și școlară

Un grup de copii zâmbitori care se joacă în parc

Deși poate părea tentant să cumperi un rucsac colorat sau o nouă trusă de creioane drept cadou pentru un copil de vârstă școlară, dacă acest lucru nu se potrivește cu visele actuale ale copilului tău, este mai bine să te orientezi spre altceva. Ziua Copilului cade pe 1 iunie – cu puțin timp înainte de sfârșitul anului școlar. În plus, este o ocazie care merită sărbătorită cu un cadou care va aduce bucurie pură și care nu este neapărat legat de învățătură. 

Excepția este atunci când un copil visează la o nouă trusă de creioane cu imaginea eroului său preferat sau la un rucsac la modă. La Pepco te așteaptă o varietate de articole de ziua copilului pentru preșcolarul sau elevul tău:

  • Jucării creative adaptate vârstei copilului – de exemplu, blocuri de construit sau alte puzzle-uri.
  • Figurine de colecție inspirate din basme, filme și de ceea ce le place cel mai mult copiilor.
  • Păpuși, mașini și multe alte jucării.
  • Puzzle-uri și jocuri.

Copilul tău este mereu în mișcare și ai impresia că are o energie nesfârșită? Atunci când cauți cadoul perfect pentru Ziua Copilului, nu uita să ții cont de acest aspect. Copilul tău se va bucura cel mai mult de jucării și gadgeturi care îl ajută să descopere noi forme de mișcare sau să le dezvolte pe cele pe care le cunoaște deja. În oferta Pepco, am pregătit câteva sugestii care cu siguranță îi vor plăcea: mingi, corzi de sărituri, elastice de sărituri și multe altele! 

Ce cadou este potrivit de Ziua Copilului pentru adolescenți?

Nu doar cei mai mici copii așteaptă cu nerăbdare Ziua Copilului. În cazul în care copilul tău este deja în anii adolescenței, poți extinde cu siguranță gama de idei de cadouri. În acest caz, jucăriile obișnuite nu vor mai fi potrivite, dar poți folosi obiecte legate de interesele lui, care pot fi deja destul de specifice. Smartphone-urile, tabletele, căștile fără fir sau boxele Bluetooth sunt cadouri care sunt populare printre adolescenți. Dacă adolescentului tău îi place activitatea fizică, ia în considerare cumpărarea de echipament sportiv, cum ar fi o minge de baschet, un skateboard sau o trotinetă. 

Ce să cumperi adolescentului de Ziua Copilului?

Depinde de interesele lui! Nu toți băieții vor fi fericiți cu un joc pe calculator sau cu un skateboard nou. Adaptează cadoul la pasiunea lui sau a ei. Dacă acestea se schimbă frecvent sau nu sunt deosebit de specifice, poți opta pe un cadou din categoria îmbrăcăminte. O opțiune interesantă pentru un băiat ar putea fi hanoracele la modă, inspirate de filmele sau serialele sale preferate, dar și tricouri cu imprimeu. Le găsești la Pepco, bineînțeles! 

Un cadou pentru un adolescent de Ziua Copilului 

Ce să cumperi adolescentului de Ziua Copilului?

Alegerea unui cadou pentru o adolescentă poate fi, de asemenea, o provocare. În funcție de interesele și obiceiurile ei, îi poți oferi rochia, pantalonii sau pantofii visurilor ei, dar și o geantă de mână interesantă, o carte nouă a autorului ei preferat sau un joc de societate. Adaptează cadoul în funcție de interesele adolescentei și de faptul că acesta îl va găsi util și se va bucura de el. 

Multe persoane se întreabă ce să cumpere copilului lor de Ziua Copilului pentru a-l surprinde și face fericit. Cu toate acestea, nimeni nu-l cunoaște pe copilul tău mai bine decât tine, așa că caută inspirație suplimentară în viața ta de zi cu zi. Gândește-te ce îi place copilului tău să facă în timpul liber – poate îi place să se joace sau să se uite la filme animate? Pasiunile copiilor pot fi temporare și nestatornice, dar, cu toate acestea, urmărirea lor ne ajută să avem mereu o idee de cadou pregătită, și nu doar de Ziua Copilului.

Ce să cumperi unui copil adult de Ziua Copilului?

Copilul tău a părăsit de mult timp cuibul familiei? Însă, el rămâne în continuare copilul tău, așa că amintește-ți de el și de Ziua Copilului. La Pepco, avem câteva idei de cadou pentru copiii adulți de Ziua Copilului!

  • Accesorii de amenajare a interiorului – dacă copilul tău locuiește deja separat, este posibil să îi lipsească câteva lucruri: o pătură moale, perne decorative, lampioane sau o vază.
  • Lenjerie de pat sau veselă – adică un alt cadou de natură practică. Un set de lenjerie de pat elegantă este util în fiecare casă – la fel ca și un set de farfurii sau tacâmuri.
  • Un bilet la o ieșire în oraș împreună – de exemplu, la cinema, teatru sau concert. Cât timp a trecut de când nu ați mai ieșit în oraș decât pentru cumpărături sau alte treburi? 

În loc să te întrebi ce să-i iei copilului tău de Ziua Copilului când va fi mare, vizitează un magazin Pepco sau caută bilete la o atracție la alegere și oferă-i o surpriză specială!