Favorite

Magazinul meu

0

Calitatea produselor noastre

Alege tot ce e mai bun pentru tine și familia ta! Calitate înaltă la prețuri accesibile – asta e regula pe care Pepco o urmează de ani de zile pentru a-și face clienții fericiți.
Toate produsele din magazinele Pepco trebuie să îndeplinească un anumit standard de calitate. De aceea ne asigurăm că acestea sunt verificate în funcție de categoria din care fac parte.

Specialiștii din echipa noastră pentru Controlul Calității se asigură că fiecare produs îndeplinește standardele necesare în funcție de categoria din care face parte. Aceștia verifică și aprobă zilnic produsele din punct de vedere al calității, siguranței și funcționalității, în concordanță cu directivele, reglementările și standardele legale.

Specialiștii din Departamentul de Calitate colaborează și cu laboratoare externe acreditate sau corpuri de control, care verifică și confirmă faptul că produsele sunt conforme cu standardele specifice. Rezultatul acestei colaborări se vede în simbolurile și marcajele de calitate de pe produsele noastre.

Marcajele Pepco

BUMBAC ORGANIC

În cadrul gamei de produse din bumbac de la Pepco există o linie specială de îmbrăcăminte marcată cu eticheta ORGANIC COTTON, care se referă la produse specifice făcute din sau care conțin bumbac organic. Bumbacul organic este un material obținut manual din agricultura organică. Pe plantațiile de bumbac organic sunt folosite doar pesticide naturale, ceea ce face ca materialul să fie unul sigur, iar procesul de producție respectă principiile dezvoltării sustenabile.

RECYCLED POLIESTER

Aceasta este o etichetă internă Pepco care garantează că un produs a fost realizat parțial sau în întregime din poliester reciclat. Prin folosirea plasticelor reciclate încercăm să susținem dezvoltarea durabilă.

Certificate

OEKO – TEX

OEKO-TEX® Standard 100 este cel mai înalt standard independent de calitate pentru textile și presupune verificarea și testarea tuturor elementelor unui produs, de la producție la imprimeuri, nasturi, fermoar, etichete și alte elemente decorative pentru a se vedea dacă au în componența lor chimicale periculoase.

OEKO-TEX® MADE in GREEN este o combinație între certificatul OEKO-TEX® Standard 100 care confirmă absența chimicalelor periculoase și certificatul OEKO-TEX STeP care verifică alte aspecte sociale și de mediu ale producției.

Află mai multe despre certificat

GOTS (Global Organic Textile Standard)

Acest certificat acoperă toate stadiile de producție a textilelor organice. El definește restricțiile care privesc originea fibrelor, chimicalele folosite în procesul de producție și include verIficarea impactului asupra mediului și societății.

Află mai multe despre certificat

ORGANIC CONTENT STANDARD

Organic 100 și Organic Blend Content Standard sunt standarde internaționale care certifică conținutul de fibre organice al unui produs. Acestea se referă la toate stadiile de procesare a materialului.

Organic 100 Claim standard este oferit produselor cu un conținut de minim 95% bumbac organic.

Organic Blended Claim Standard poate fi aplicat la un conținut de minim 5% bumbac organic.

Află mai multe despre certificat

RECYCLED CLAIM STANDARD

Acest standard atestă conținutul de fibre reciclate dintr-un produs. Certificatul este acordat acelor produse care conțin cel puțin 5% fibre reciclate în compoziția lor.

Recycled Claim Standard 100 este acordat acelor produse care conțin un minim de 95% fibre reciclate.

În cazurile în care conținutul este mai mic de 95%, poate fi oferit certificatul Recycled Claim Standard Blended.

Află mai multe despre certificat

VEGAN și VEGETARIAN

Aceste certificate acoperă produse alimentare, industriale și cosmetice. Ele dovedesc că produsele oferite nu conțin ingrediente de origine animală.

Vegan – nu au fost folosite ingrediente de origine animală pentru niciun stadiu al producției. Nu conțin ingrediente de origine animală.

Vegetarian – nu au fost folosite ingrediente de origine animală pentru niciun stadiu al producției. Totuși, pot conține produse de origine animală ex. lapte, miere, ouă.

Află mai multe despre certificat

INTERTEK

Este un certificat internațional de calitate care confirmă faptul că produsul este conform standardelor europene de siguranță și calitate și respectă cerințele de performanță.

Laboratoarele de testare Intertek verifică atent siguranța, durabilitatea, funcționalitatea, rezistența și utilitatea înainte de oferirea certificatului de calitate. Verificarea include și inspecția produselor în timpul procesului de fabricare.

Află mai multe despre certificat de la partenerul nostru Intertek

TÜV Rheinland CERTIFIED

Acestea sunt certificate de calitate acordate de compania de management a calității TÜV Rheinland. Acest standard confirmă că un anumit produs a fost testat și certificat și că este conform cu standardele europene de siguranță, dar și cu standardele de calitate și performanță ale produsului.

Înainte de a acorda standardul de calitate, TUV Rheinland verifică produsul în termeni de siguranță, durabilitate, funcționalitate și utilitate. Verificarea include și procesul de producție.

Află mai multe despre certificatul TÜV Rheinland

De ce merită să cumperi de la Pepco?

Suntem aproape de tine

Peste 450 de magazine pe teritoriul întregii țări. Suntem întotdeauna aproape de tine.

Avem întotdeauna prețuri mici

La Pepco vei găsi tot ce ai nevoie, la prețuri mici.

Gamă largă de produse

La Pepco vei găsi o mare varietate de produse pentru tine, pentru familia și pentru casa ta.

Cumperi fără probleme

Ai 30 de zile la dispoziție pentru returnarea produselor în orice magazin de pe teritoriul țării.