Listă de conținut:

  1. Jucării pe care copiii tăi le vor iubi
  2. Idei de cadouri pentru cei mai mici copii
  3. Inspirație de cadouri pentru preșcolari și copii mai mari
  4. Ce cadou să cumperi  pentru un adolescent?

Crăciunul este un timp plin de căldură familială și de momente petrecute împreună. Este, de asemenea, momentul în care se obișnuiește să oferiți cadouri celor dragi. Nimeni nu așteaptă cu mai multă nerăbdare decât copiii prima stea în ajunul Crăciunului și cadourile. Dacă doriți să cumpărați un cadou de Crăciun nimerit pentru copilul dvs., răsfoiți sugestiile noastre!

Jucării pe care copiii tăi le vor iubi

Există multe motive pentru care merită să oferiți cadouri copiilor de Crăciun. Unul dintre cele mai importante motive este că acest lucru îi face fericiți pe copii. Copiilor le place să primească cadouri, mai ales cele care sunt alese special pentru ei. Deschiderea cadourilor de Crăciun este un moment magic pentru ei, pe care și-l vor aminti mult timp.

Oferirea de cadouri copiilor de Crăciun este, de asemenea, un mod de a le arăta că îi iubim și că ne pasă de ei. Cadourile sunt un simbol al dragostei și al grijii noastre. Atunci când oferim cadouri copiilor, le spunem că sunt importanți pentru noi și că vrem să-i facem fericiți. În cele din urmă, oferirea de cadouri copiilor de Crăciun este, de asemenea, o modalitate de a construi legături familiale. Deschiderea comună a cadourilor este o ocazie excelentă de a petrece timp cu familia și de a vă bucura de prezența celorlalți. Cadourile pot deveni, de asemenea, obiecte care să le amintească copiilor de copilăria lor fericită și de dragostea familiei lor.

Pentru fiecare copil, cel mai emoționant moment al Crăciunului este, fără îndoială,… deschiderea cadourilor! Ce ascund pungile mari de cadouri, pline până la refuz? Ce se ascunde sub foșnetul hârtiei și sub fundițele din panglici sclipitoare? De obicei, acestea sunt jucăriile unice, visate și așteptate cu nerăbdare, care vor îmbogăți în curând colecția copilului și îi vor aduce o mare bucurie. Descoperă inspirațiile de cadouri pe care ți le-am pregătit în Pepco!

Idei de cadouri pentru cei mai mici copii

Cadourile pentru bebelușii de câteva luni și pentru prichindei puțin mai mari ar trebui, mai presus de toate, să sprijine dezvoltarea armonioasă a acestora. Merită să mizăm pe jucării educative care să distreze și să învețe în același timp, susținând dezvoltarea senzorială a micului copilul și pregătindu-l pentru următoarele etape ale vieții. O gamă largă de astfel de jucării la prețuri atractive vă așteaptă la Pepco! Fie că vreți să cumpărați cadouri de Crăciun pentru un copil de un an sau de doi ani, aruncați o privire la Pepco și cu siguranță le veți putea cumpăra și chiar la un preț bun.

Infografic Pepco privind jucăriile pentru copii de Crăciun.

Catalogul de jucării de vis al Pepco oferă o gamă largă de jucării pentru copii de toate vârstele. Jucăriile sunt împărțite în mai multe categorii, printre care:

  • Păpuși și accesorii – în această categorie veți găsi păpuși de diferite tipuri, cum ar fi păpuși bebeluși, păpuși de modă, păpuși interactive, precum și accesorii pentru păpuși, cum ar fi hăinuțe, piese de mobilă și cărucioare.
  • Mașini și piste de curse – în această categorie puteți găsi mașini de diferite tipuri, cum ar fi autoturisme, camioane, mașini de construcții și de curse, precum și piste de curse și alte accesorii auto.
  • Cuburi de joc – în această categorie veți găsi cuburi de diferite mărci și tipuri, cum ar fi cuburi de construcție, cuburi educative și blocuri pentru a aranja modele.
  • Jucării pentru bebeluși – în această categorie veți găsi jucării pentru cei mai mici copii, cum ar fi zornăitoare, jucării de dentiție, covorașe educative și ursuleți de pluș.
  • Jucării educative – în această categorie puteți găsi jucării care îi ajută pe copii să învețe, cum ar fi puzzle-uri, ghicitoare, jocuri educative și cărți.
  • Jucării interactive – în această categorie veți găsi jucării care răspund la interacțiunile cu copilul dumneavoastră, cum ar fi jucării de pluș vorbitoare, roboții și jocurile interactive.

Pe lângă categoriile menționate mai sus, în catalogul Pepco pot fi găsite și alte tipuri de jucării, cum ar fi jocuri de societate, jucării sportive, jucării de grădină și jucării muzicale.

Cadouri de Crăciun pentru copii.

Exemple de idei de cadouri de Crăciun pentru copii:

  • O măsuță-tobă educativă de culoare verde sau roz, cu butoane colorate în diferite forme, care emit diferite sunete și sunt dotate cu un control al volumului; poate fi, de asemenea, atârnată de pătuț (diametru 30 cm, bateriile se vând separat).
  • Tractor colorat cu figurină de fermier și 2 remorci pe care stau o găină, un cal, o vacă și un porcușor, cu sunete și zgomote de animale (bateriile se vând separat).
  • Tablă magnetică cu cretă cu un set de 100 de magneți inspirați din basmul Peppa Pig, dotată suplimentar cu un marker și cretă.
  • Ursuleț Sorter interactiv care, prin joc – în limbă poloneză -, învață culorile, formele și numerele ; se poate alege între un ursuleț băiat sau ursuleț fetiță (baterii incluse).
  • Jucărie de Pluș Peppa – dacă acesta este personajul de basm preferat al copilului tău, s-ar putea să optezi pentru această jucărie unică. S-ar putea ca o Peppa de pluș să devină rapid jucăria de îmbrățișat preferată a copilului dumneavoastră
  • Lenjerie de pat de basm – cei mai mici copii nu se vor bucura doar de o mascotă sau de o jucărie de baie țipătoare, ci și de o lenjerie de pat moale și colorată. O păturică netedă și călduroasă cu un motiv de Crăciun sau cu personaje de basm ar fi, de asemenea, un cadou minunat.

Acestea sunt doar câteva exemple de idei de cadouri de Crăciun pentru un copil. În magazinele Pepco și în catalog de jucării veți găsi multe altele!

Inspirație de cadouri pentru preșcolari și copii mai mari

Copiii mici care merg deja la grădiniță sau la școală știu de obicei foarte bine ce ar vrea să găsească sub pomul de Crăciun. Ideile despre ce să includă în scrisoarea către Moș Crăciun sunt schimbate cu colegii lor cu multe săptămâni înainte… Prin urmare, consultând ajutoarele  Sfântului Nicolae bărbos în costum roșu, foarte ocupat, am pregătit o ofertă de Crăciun de la Pepco, plină de jucării care cu siguranță vor cuceri inimile copiilor. Dacă doriți să cumpărați un cadou de Crăciun pentru copii care să le fure inimile, luați în considerare:

  • Pistă de curse Hot Wheels cu 2 bucle de 360 de grade și 2 mașini, cu două opțiuni de distracție – pistă de cascadorie sau curse pe piste paralele.
  • Setul colorat Enchantimals Cafeneaua Tropicală cu o păpușă și diverse accesorii – vă permite să vă construiți propria cafenea în coroanele de copaci tropicali.
  • Un set cu personajele mult îndrăgite de copii din desene animate Porcușorul Peppa, cu care  pot construi propriul centru medical mobil complet echipat.
  • Mașină de pompieri cu braț mobil și acționare prin fricțiune, care emite sunete și semnale luminoase,  cu cască de pompier cu curea elastică reglabilă de 50 cm lungime (baterii incluse).
  • Kit educațional Secretele Electronicii cu instrucțiuni pe CD pentru 180 de experimente electronice diferite, care combină inteligent învățarea cu distracția (bateriile se vând separat).
  • Un puzzle 10 în 1! Dacă copilul dumneavoastră este unul dintre iubitori de puzzle, aveți în vedere să-i luați unset mare de 10 în 1. Pachetul include puzzle-uri cu imagini din cele mai populare desene animate – inclusiv Patrula Cățelușilor.
  • Jocul de pescuit – cu siguranță îl cunoașteți, deoarece este foarte popular de ani de zile. Îl puteți găsi în oferta de Crăciun a Pepco la prețul de 30 PLN. Aceasta este versiunea de joc cu efecte sonore!

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri de Crăciun pentru un copil de zece ani sau ceva mai mic. Aruncați o privire la ofertă de jucării de vis pentru a găsi produsul potrivit pentru copilul dumneavoastră!

Decorații și cadouri de Crăciun.

Ce cadou să cumperi  pentru un adolescent?

Copiii de această vârstă sunt bine conștienți de faptul că Moș Crăciun este cel mai adesea îmbrăcat ca tata, un unchi sau un prieten vecin. Adolescenții sunt un grup țintă pretențios atunci când vine vorba de cadouri. Pe de o parte, vor să fie tratați ca adulți; pe de altă parte, tot se mai bucură de lucruri „copilărești”. Prin urmare, este important să alegeți un cadou care să fie atât practic, cât și distractiv.

Ce cadou să cumpărați de Crăciun pentru adolescenți?

  • Un hanorac cu imprimeu la modă – o idee excelentă de cadou de Crăciun atât pentru o fată, cât și pentru un băiat adolescent. Hanoracul poate fi inspirat din filmele, serialele sau jocurile lor preferate.
  • Jocuri pe calculator și console adolescenții adoră să le joace, așa că, dacă știți care este genul de jocuri preferat al adolescentului dumneavoastră, îi puteți cumpăra cel mai recent hit.
  • Căni colorate – să bei ceai sau cacao dintr-o cană de iarnă cu un imprimeu sau în culoarea preferată a copilului tău îi va face o plăcere și mai maret! Aceste căni sunt de obicei decorate cu desene și motive de Crăciun, ceea ce le conferă un aer festiv. Acestea sunt cadouri ideale pentru iubitorii de ceai, cafea sau băuturi calde.
  • Bilete la un concert sau la un eveniment sportiv dacă adolescentul este interesat de muzică sau sport, biletele la un concert sau la un eveniment sportiv sunt o idee de cadou excelentă. Va fi o oportunitate pentru el de a-și vedea artiștii sau sportivii favoriți pe viu.
  • Joc electronic de pinball – jocul oferă o mulțime de emoții și este ideal pentru iubitorii de jocuri arcade. Îl puteți găsi în Pepco.
  • Seturi de cosmetice – o idee de cadou grozavă care permite destinatarei să aibă grijă de frumusețea sa și de relaxare. Acestea conțin o varietate de produse cosmetice, cum ar fi loțiuni de corp, creme de mâini, săpunuri, geluri de duș și, uneori, parfumuri.
  • Seturi de șosete de Crăciun – un cadou distractiv și practic. Adesea, șosetele din astfel de seturi au desene legate de Crăciun, cum ar fi reni, pomi de sărbători sau Moși Crăciuni. Acestea pot fi călduroase și moi, perfecte pentru a fi purtate în zilele reci de iarnă.

Set de Crăciun, șosete și căni de Crăciun și veselă cu tematică Mickey Mouse disponibile pentru a fi cumpărate în magazinele Pepco.

Oferta Pepco include, de asemenea, cadouri educative care ajută la dezvoltarea creativității și imaginației copilului. Acestea sunt produse care nu numai că îi vor distra, ci îi vor ajuta să învețe și să-și dezvolte abilitățile. Magazinele noastre oferă idei de cadouri ieftine de care se pot bucura atât cei mici, cât și cei mari iubitori de cadouri. În cele din urmă, alegerea cadoului depinde de interesul și gustul fiecăruia, dar Pepco se străduiește să ofere o mulțime de opțiuni pentru a mulțumi inimile copiilor în timpul Sărbătorilor de Crăciun. Aruncați chiar acum o privire în magazinul Pepco și ajutați-l pe Moș Crăciun în misiunea sa responsabilă de a aduna la timp cadourile de sărbători!