Magazinul meu
LOADER
Meniu
Produse

Procedura de reclamații la PEPCO

Tot ce trebuie să faci este să vizitezi orice magazin PEPCO, unde poți completa formularul de reclamații disponibil la casa de marcat. Te rugăm să nu uiți să iei cu tine produsul cu defect împreună cu dovada achiziției: bon/chitanță sau un extras de cont bancar.

Reclamația va fi analizată în maxim 14 zile, conform termenului legal. Îți vom comunica rezultatul telefonic, prin e-mail sau prin poștă, în funcție de preferințele tale.

Cum pot face o reclamație cu privire la un produs?

01

01

Vino în magazinele noastre cu produsul și dovada achiziției

Ai la dispoziție 2 ani de la data achiziției să depui o reclamație în orice magazin. Ia cu tine produsul în cauză, împreună cu o dovadă a achiziției -bon/chitanță sau un extras de cont bancar.

02

02

Completează formularul de reclamații

Roagă casierul din magazin să te ajute cu formularul sau descarcă-l de pe website-ul nostru. Predă colegilor noștri formularul completat împreună cu produsul defect.

03

03

Așteaptă rezultatul reclamației

În decurs de maxim 14 zile de la data depunerii reclamației, îți vom comunica dacă decizia este una pozitivă sau negativă.

04

04

Îți sunt restituiți banii pentru bunurile defecte

În cazul în care hotărârea este una pozitivă, vizitează magazinul unde ai depus reclamația pentru a-ți fi restituiți banii.

FAQ

Pot returna un produs care nu s-a ridicat la așteptările mele?

În toate magazinele din rețeaua noastră se acordă Garanția Returului – în decurs de 30 de zile poți returna un produs nedeteriorat și fără urme de utilizare, cu eticheta intactă, împreună cu dovada achiziției – bonul, în orice magazin PEPCO din țară. Poți citi mai multe despre Garanția Returului aici.

Pot returna un produs într-un alt magazin decât cel din care a fost cumpărat?

Da, produsele pot fi returnate în orice magazin PEPCO de pe teritoriul țării. Poți citi mai multe aici.

Pot returna un produs fără bon fiscal?

Bonul fiscal este necesar pentru a înregistra articolul ca produs vândut și pentru reintroducerea acestuia în stoc. Așadar, returul nu poate fi procesat fără bon.

Pot returna un produs fără etichetă?

Din păcate, fără etichetă nu putem accepta produsul pentru retur.

Ce tip de produse nu pot fi returnate?

Unele bunuri de uz personal nu pot fi returnate. Lista completă este disponibilă aici.

În cât timp vor fi rambursați banii în contul meu bancar?

După aprobarea reclamației sau returnarea produsului, rambursarea pe cardul de plată ar trebui să fie creditată în cont în termen de maxim 14 zile. Termenul poate suferi modificări în funcție de băncile procesatoare de plăți implicate și nu este imputabil PEPCO.

Care este perioada de garanție pentru produsele PEPCO?

Perioada de garanție pentru produsele achiziționate din magazinele PEPCO este de 2 ani. În cazul în care găsești defecte de calitate în timpul perioadei de garanție, îți recomandăm să depui o reclamație la orice magazin. Mai multe informații găsești aici.

Cum pot depune o reclamație cu privire la un produs PEPCO?

Acceptăm reclamații în orice magazin PEPCO. Trebuie doar să aduci produsul defect, să prezinți o dovadă a achiziției (bon, extras de cont) și să completezi un formular de reclamație. Vom analiza reclamația ta în termenul legal de 14 zile. Mai multe informații găsești aici.

Pot depune o reclamație în legătură cu o reîncărcare telefonică?

Da, reîncărcările pot fi subiectul unei reclamații. Tot ce trebuie să faci este să aduci la magazin o dovadă a achiziției și documentul cu codul de reîncărcare primit. Reclamația ta va fi analizată în termen legal de 30 de zile.

Am depus o reclamație care a fost respinsă. Ce pot să fac?

Dacă reclamația ta a primit un răspuns negativ cu care nu ești de acord, ai dreptul să faci contestație într-un magazin PEPCO. Procedura este similară cu cea pentru înregistrarea reclamațiilor. 

Prin ce se deosebește reclamația de retur?

Returul se poate face în 30 de zile de la data achiziției în cazul produselor nedeteriorate, cu eticheta originală și cu bonul de achiziție. În termen de doi ani de la data achiziției, clientul are dreptul să înregistreze o reclamație pentru orice produs folosit (uzat), care prezintă un defect. Reclamațiile se pot face în baza bonului fiscal sau a extrasului de cont. Reclamația se poate face în orice magazin din rețeaua PEPCO, pe întregul teritoriu al țării.

Cum pot trimite o reclamație sau o laudă?

Atât reclamațiile, cât și aprecierile pot fi trimise prin intermediul unui formular de contact formular de contact disponibil pe site-ul nostru web, prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@pepco.ro, apelând Serviciul Clienți la 031 630 61 77, sau direct într-un magazin, completând un Chestionar pentru clienți, care vă va fi înmânat la check-out, la cerere.

Serviciul de Asistență Clienți

Ai o întrebare? Sună-ne sau scrie-ne!
Colegii noștri de la Serviciul de Asistență Clienți îți vor răspunde cu drag.

Produse similare