Better Cotton este una dintre cele mai mari organizații non-profit, care ajută cultivatorii de bumbac să implementeze metode de agricultură mai ecologice și mai sustenabile. Doar între 2019 și 2020, în întreaga lume, Better Cotton a lucrat cu 2,4 milioane de fermieri, pe care i-a instruit să utilizeze eficient apa, să aibă grijă de sănătatea solului și de habitatele naturale, să reducă utilizarea celor mai dăunătoare substanțe chimice și să respecte drepturile și bunăstarea lucrătorilor.

Pepco este prima companie din Polonia care face parte din această inițiativă.

În curând, veți putea găsi sigla Better Cotton pe produsele din magazinele noastre. Cu toate acestea, nu înseamnă că produsele marcate sunt fabricate exclusiv din bumbac Better Cotton. Bumbacul obținut prin Better Cotton este amestecat cu alt bumbac în călătoria sa de la câmp până la produsul final. Acesta se numește sistem de echilibru în masă. Este ca atunci când cumpărați energie regenerabilă: cumpărând-o, contribuiți la creșterea producției de energie verde.

Până în 2025, la Pepco, ne vom aproviziona cu cel puțin 25% bumbac provenit prin Better Cotton.

În acest fel, aprin provizionarea cu bumbac Better Cotton, jucăm un rol important în creșterea standardelor de producție a bumbacului, ajutând totodată fermierii și mediul local. Citiți mai multe pe: https://bettercotton.org/