Favorite (0)

Magazinul meu

0

Profiluri și concursuri false

Dragi clienți,

Primim numeroase mesaje despre pagini de Facebook, Instagram sau chiar bloguri care se folosesc în mod ilegal și abuziv de imaginea noastră și organizează concursuri false. Raportăm permanent către Facebook astfel de conturi atunci când le identificăm sau atunci când primim informații de la voi și vă recomandăm să faceți același lucru.

Vă mulțumim pentru atenționări și vă reamintim că singurul profil oficial de Facebook Pepco România este https://www.facebook.com/pepco.romania, lucru confirmat și de bifa albastră din dreptul numelui paginii. Această bifă albastră confirmă faptul că am trecut printr-un proces de validare pe platforma Facebook și că doar aici puteți găsi informații oficiale și reale despre oferte, produse, dar și despre concursurile pe care le organizăm periodic. Profilul nostru oficial de Instagram este https://www.instagram.com/pepco_ro/, iar site-ul oficial este https://pepco.ro/

Pentru a vă convinge dacă o pagină Pepco este sau nu reală, vă mai puteți orienta și după numărul de fani sau după data la care aceasta a fost creată. O pagină de Facebook sau de Instagram care a fost creată recent sau care are puțini fani este cu siguranță una falsă. Dacă pagina sau concursul prezintă erori flagrante de scriere sau de gramatică și exprimări neobișnuite, cel mai probabil este vorba despre o tentativă de fraudă.

De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că Pepco nu percepe niciodată taxe pentru participarea la concursuri, iar regulamentele oficiale pot fi regăsite de fiecare dată sub formă de link în postările noastre de concurs.

În plus, Pepco România nu organizează și nu a organizat vreodată casting-uri pentru sesiuni foto sau pentru reclame TV. Toate fotografiile din broșuri, dar și reclamele noastre sunt realizate la sediul central Pepco din Polonia, cu ajutorul unei agenții specializate de modelling. Noi nu realizam la nivel local casting-uri sau sesiuni foto pentru materialele de acest tip.

Vă sfătuim să fiți precauți, să căutați mereu bifa albastră de cont oficial și dacă vreodată aveți dubii despre un cont sau o pagină care pretinde a fi Pepco, nu ezitați să ne contactați.

Mulțumim pentru înțelegere și suport,
Echipa Pepco România

Distribuie :

De ce merită să cumperi de la Pepco?

Suntem aproape de tine

Peste 450 de magazine pe teritoriul întregii țări. Suntem întotdeauna aproape de tine.

Avem întotdeauna prețuri mici

La Pepco vei găsi tot ce ai nevoie, la prețuri mici.

Gamă largă de produse

La Pepco vei găsi o mare varietate de produse pentru tine, pentru familia și pentru casa ta.

Cumperi fără probleme

Ai 30 de zile la dispoziție pentru returnarea produselor în orice magazin de pe teritoriul țării.